Etsitkö osaajaa?

Brändiisi -palvelu hakee oikeat markkinointiviestinnän tekijät kaikkiin tarpeisiin

Haen markkinointiviestinnän luovaan tai tuotannolliseen tarpeeseen oikein ja asiantuntevasti briefatut tekijät, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Haku voidaan toteuttaa joko kilpailutuksen kautta tai suoralla toimeksiannolla. Kun tekijät on valittu huolellisesti ja asiantuntevasti, haluttuun päämäärään päästään suorinta reittiä ilman kalliita ja turhauttavia sivupolkuja.

Brändiisi-palvelu auttaa markkinoijia saamaan parhaat tehot ja tulokset irti markkinointiviestinnästä ja sen keinovalikoimasta. Tämän mahdollistaa Saattueen vahva kokemus markkinointiviestinnän projektijohtamisesta, ostamisesta sekä strategisesta ja luovasta suunnittelusta. 

Brändiisi -palvelun sisältö lähtöviivalta maaliin

-Yhdessä tai erikseen

1. PLAN & BRIEF

Huolellisen projektisuunnitelman ja selkeän briefin rakentaminen. Briefiin kiteytyy Lähtökohta + Tavoite + Budjetti + Resurssit + Aikataulutus. Asiantuntevasti laadittu brief on edellytys sille, että haku onnistuu ja valittujen osaajien kanssa päästään tehokkaasti haluttuun päämäärään. 

2. OSAAJIEN VALINTA

Projektiin oikeaa osaamista tuovien tekijöiden kartoitus ja tarjouspyynnöt. Ratkaisu voi olla kokonaisvaltaista palvelua tarjoava toimisto tai projektia varten räätälöity kokoonpano. Molemmissa tapauksissa kaikki valitut osaajat briefataan tarkasti ja sitoutetaan tiukasti tavoitteeseen.

3. PROJEKTIN JOHTAMINEN

Budjetin ja aikataulun mukainen Kustannusseuranta + Projektinhallinta + Laadunvalvonta.

Rentoudu ja keskity rauhassa liiketoimintaan, Saattue vie markkinointiviestintäsi juuri sinne missä se tuottaa parasta tulosta.